Pages

.

.

Sunday, June 9, 2013

Produk Shaklee Malaysia Sememangnya HALAL!Koordinator Perkhidmatan HALAL, ISA mengesahkan Sijil Halal Produk Shaklee adalah sah dan menjamin Shaklee akan terus mengeluarkan produk-produk yang dijamin halal. ISA dan IFANCA merupakan badan persijilan Halal Luar Negara yang diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, JAKIM.Gunakan tanpa was-was.

Falsafah Produk Shaklee
Selama lebih 50 tahun, generasi demi generasi telah bergantung pada Shaklee kerana telah membuat sesuatu yang berbeza dari yang lain iaitu mencipta produk yang SELAMAT dan terbukti BERKESAN.

Misi kami di Shaklee ialah memberikan kehidupan yang lebih baik dan sihat kepada sesiapa sahaja. Kami membantu dengan cara mengeluarkan produk-produk kesihatan yang terunggul dan anda akan rugi sekiranya tidak berkongsi dengan rakan-rakan mengenainya. Setiap produk yang kami keluarkan telah direka cipta untuk memperbaiki taraf kesihatan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar.

Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.Saya Shaklee Independent Distributor (ID 948082), akan bantu anda untuk memiliki dan menggunakan produk shaklee... .InsyaAllah ^__^. 

Maklumat lanjut boleh berhubung dengan saya melalui info yang tertera pada banner di bawah.No comments:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text

Sample Text